Kdo jsme?

REALISTI - TO PŘESNĚ NEJSME

Aneb nekonečný příběh o Mlsných packách...
Naše mínění o životě se rozkládají někde mezi barevnýma obláčkama a Hurvínkově představě o válce, je ale pár věcí, které si i jako snílci dokážeme přiznat. Třeba to, že do Forbesu 30 under 30 se už dostat nestihneme, a tak jsme se rozhodli, že představení naší značky uděláme formou rozhovoru sami se sebou. A protože se nebereme vážně, vůbec nám nevadí, jak zoufale to zní!

KDO jsou mlsný packy?

V první řadě náš CEO aka Ředitel Zeměkoule Rony a jeho panička Andrea - tedy já. Dělám všechno otravný a nudný, zábavný i důležitý, od A do Z, od nakupování surovin, pečení a rozesílání kokinek, správy eshopu, sociálních sítí, psaní článků jako je třeba tento, až po řešení nutného zla v podobě úřadů a všech formalit. Vlastně by se dalo říct, že dělám všechno a Rony kromě ochutnávače nedělá nic a soudí mě.

Proč sušenky? Proč ne třeba obojky?

Protože milujeme byrokratické gastro martyrium na úřadech a šití obojků nebo šátků nám přišlo moc snadný. To je samozřejmě vtip, ale tenhle rybníček rádi přenecháme jiným šikovným tvůrcům. My rádi žereme a ještě radši vykrmujeme ostatní!

Jak dlouho to trvalo?

První a poslední lifestyle fotku od sebe dělí Ronyho zešedivělá brada.

Jaký brand jsou Mlsný packy

Doufáme, že zábavný, barevný a přátelský. Rozhodně nejsme každého šálek kávy, ale to ani není náš záměr. Jednodušší to určitě mají ti, co znají Ronyho osobně, řekněme totiž, že Mlsný packy jsou tak trochu jeho zrcadlo.

Mají Mlsný packy dlouhodobý cíl?

Chceme s Ronitem ovládnout kokinový trh a vybudovat mlsný imperium. Nevzdáme se,
dokud nebudeme tak bohatí, že budeme moct postavit luxusní psí útulky po celé zemi!

Kdo je klient Mlsných pacek?

Všichni ti, kdo k té zbylé bramboře od oběda rádi přihodí i domácí pamlsík!